Hirdetés

Napi büntetés: egyesek szerint perverz az új Sonic festésű Nintendo Switch kontroller

|

Tény, hogy kicsit félreérthető az új Sonic-féle, HORI gyártmányú Nintendo Switch kontroller.

Hirdetés

A HORI sokféle perifériát gyárt, így értelemszerűen repertoárjában megtalálhatóak a Nintendo Switch kontrollerek is. Ezek körül érkezik június 9-án egy új, 60 dollárba, vagyis nagyjából 20 300 forintba (plusz adók) kerülő, sonicos festést kapott irányító. 

Épp ez, vagyis a festés verte ki egyeseknél a biztosítékot. 

Hirdetés

Alább ti is láthatjátok, egészen pontosan hogy fest a HORI új kontrollere. Valóban kissé félreérthető lett az, ahogy az irányítókar pont elfedi a kék sündisznó bizonyos részeit, de szögezzük le: az ott Sonic térde, és még csak véletlenül sem valami más.

Sonic fronton egyébként hamarosan felpörögnek az események, hiszen április 7-én érkezik meg a hazai mozikba a Sonic, a sündisznó 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)