Hirdetés

Napi büntetés: te sütöttél már tojást egy Nvidia GTX GeForce 1080 Ti-n?

|

Biztosan többen is eljátszottatok már a gondolattal, hogy a számítógép által termelt hővel el lehetne-e készíteni a reggelinket, de valaki ki is próbálta, az alany pedig egy GTX 1080 Ti volt.

Hirdetés

Miközben a PC Gamer próbálgatta az Nvidia GeForce GTX 1080 Ti határait úgy, hogy kettő ilyen bivalyerős GPU-t kötöttek össze SLI-ben és 4K ultra gameplay-t futtattak rajta, nem tudták nem észrevenni, hogy mekkora hő termelődik a tesztelés során.

Hirdetés

Olyan játékokkal tették próbára a videokártya-duó erejét, mint a The Witcher 3: Wild Hunt, ezek közben pedig a GPU felületén 80 Celsius-fokot mértek. Ez ugyan még a normál tartományban van, viszont a munkatársak fejében szöget ütött a gondolat, hogy vajon ezzel a hőfokkal meg lehetne sütni egy tojást? For the science! - gondolták és kiderítették. Íme: 

Spoiler: igen, sikerült. Egy óráig tartott, de végül csak összejött. Mindazonáltal nektek nem ajánljuk, hogy kísérletezgessetek. Egy tojás nem nagy veszteség, de egy GTX 1080 Ti már annál inkább. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)