Hirdetés

Egy NES dobozában rejtett el egy komplett PC-t a modder

|

Nem kevés szenvedéssel járt, de csak sikerült beleerőszakolni egy Nvidia GeForce GTX 1660-at is abba a szürke műanyag téglába.

Hirdetés

Equalo egy elsőre lehetetlennek tűnő projektnek ült neki: össze akart rakni egy gaming PC-t egy Nintendo Entertainment System dobozában. Egy kisméretű, de mégis játékképes VGA kellett ehhez a projekthez, így esett a választása az Nvidia GeForce GTX 1660-ra. Ez a kártya tényleg nem túl nagy, de a NES dobozának bizony még ez is sok volt.

Hirdetés

Amellett, hogy a kábelezés miatt egyébként is ki kellett vágni ezt-azt az alapból, még a magasság is problémákat okozott. Ezt végül alaplapi standoffokkal oldotta meg a tehetséges modder, melyek pont eléggé emelték meg a NES keret tetejét. Íme a végeredmény:

Nem biztos, hogy sokáig tartanám így összecsomagolva ezt a gépet, de ettől még ez így is szép teljesítmény volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)