Hirdetés

Eldobjuk majd az agyunkat a Nintendo Switch-től

|

Legalábbis ezt állítja az Nvidia vezérigazgatója, aki szerint egy fantasztikus konzolt villant majd a kiadó tavasszal.

Hirdetés

Bár az Nvidiának nagyon jól ment a videokártya-biznisz az elmúlt időszakban, a vállalat már egy ideje azon dolgozik, hogy új utakat nyisson meg. A mobilos megoldásaikkal a táblagépek, Android TV-k és egyéb hasonló platformok irányába nyitnak, míg az AI-kutatással az önjáró autók terén szeretnének valamit letenni az asztalra.

A jelenlegi generációs konzolok az AMD megoldásait használják, a Nintendo Switch-be azonban egy Nvidia Tegra chip kerül, így a két vállalat szorosan együtt dolgozik már egy ideje. Az új konzolról, a két vállalat kapcsolatáról és a jövőbeli projektekről kérdezte a Venture Beat a cég fejét, Jen-Hsun Huangot.

A Nintendo Switch egy játékkonzol. Minden elemében Nintendo. Az egész élmény nagyon nintendós. A vállalat gyönyörűsége, jártassága, odadása és alázata egyszerűen lenyűgöző. Amikor látjátok majd a Switch-et, titeket is lenyűgöz majd, ebben biztos vagyok. Tényleg elbűvölő. De semmi köze a mesterséges intelligenciához.

Alig várjuk, hogy végre a saját kezünkkel is megtapogassuk a konzolt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)