Hirdetés

Olcsó, de csinos a Phanteks új gépháza, az Eclipse P360X

|

A letisztult, mégis gamer megjelenést sugárzó házzal állt elő a Phanteks azoknak, akik költséghatékonyan szeretnének gépet építeni.

Hirdetés

Ha szeretnénk saját PC-t összerakni, de nem akarjuk egy családi autó árát kifizetni, mire mindent belepakolunk a gépünkbe, akkor bizony áldozatokat kell hozzunk a teljesítmény érdekében. Jó pár ezer forintot spórolhatunk, ha külcsín terén beérjük egy középkategóriás megoldással is, erre pedig jó választás lehet az Eclipse P360X.

Hirdetés

A Panteks legújabb termékének kinézete letisztult, az előlapon található szellőzőnyílások mentén futó RGB LED-csík és az edzett üveg oldalfal jelzi csupán, hogy gamer gépházzal van dolgunk. A ház fényeit a tetején elhelyezett gomboknak köszönhetően szabályozhatjuk, melyekből kettőt kapunk, egyikkel a színeket, másikkal a világítás módját változtathatjuk ízlésünknek megfelelően. Ezen szabályozók mellett helyezkedik el a bekapcsoló gomb, illetve mögöttük 2 darab USB 3.0-s port, valamint a mikrofon- és hangkimenet is. 

A ház tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő hűtésre, az előlapba épített ventilátor a ház elején párhuzamosan futó függőleges szellőzőnyílásnak köszönhetően keringeti a levegőt, ami egy szűrőn is átmegy, hogy minél kevesebb por jusson a hardvereink közelébe. A ház tetején és hátulján is található egy szellőzőnyílás, előbbi mágneses szűrőlappal ellátva, hogy mi szabályozhassuk a beáramló levegőmennyiséget. 

A házban előre kialakított helyek 2 HDD és 3 SSD elhelyezését teszik lehetővé. Alaplap terén ATX, micro-ATX, mini-ITX és E-ATX típusok jönnek számításba 280 mm szélességig. Processzorral 160 mm-ig, míg videokártyából 400 mm-ig tervezhettek. Az edzett üveget leszámítva a ház acél borítású és kizárólag fekete színben gyártják. Az Eclipse P360X-nek 69 dollár az ajánlott fogyasztói ára, várhatóan hamarosan hazánkba is megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)