Hirdetés

A Phanteks új tápjainál a teljesítmény mellett a halk működés került fókuszba

|

Az AMP moduláris tápegységek az FDB technológiának köszönhetően csöndesek, tartósak, ráadásul a 80 Plus Gold minősítést is megszerezték.

Hirdetés

Lassan hazánkba is megérkezik a Phanteks legújabb tápegység szériája, az AMP, ami 550, 650 és 750 wattos modellekkel ugrik fejest a középkategóriás tápok versenyébe, ráadásul a 80 Plus Gold minősítésnek hála a stabil és magas hatékonyságú működés is fontos tényező. 

Hirdetés

Az AMP tápoknál  a gyártó hatalmas hangsúlyt fektet arra, hogy a hűtés ne csak hatékony de halk is legyen. Az FDB technológiának köszönhetően a ventilátor csapágyának kenése egy fejlesztett módszerrel történik, ezzel növelve annak stabilitását és élettartamát. A csendesség érdekében egy ventilátor nélküli módot is bekapcsolhatunk, amíg a tápegység 40% alatti teljesítménnyel pörög, így akár egy szinte hangtalan működést is képes produkálni a táp.

Az AMP tápok mindössze 14 centiméteresek, így könnyítve az elhelyezést, emellett pedig teljesen moduláris kábelezést tesznek lehetővé, hogy minél inkább az igényeink szerint rakhassuk össze saját konfigurációnkat. Az ajánlott fogyasztói ár az 550 wattos modellnél 89,99 dollár, a 650 wattosnál 99,99 dollár, míg a 750 wattosnál 109,99 dollár, nemsokára pedig a hazai piacra is megérkeznek a Phanteks tápegységei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)