Hirdetés

Phil Spencer dicsérte a DualSense-t és az Xbox kontroller fejlesztését ígérte

|

Az Xbox divízió vezetőjének szavai alapján ők sem szeretnének lemaradni az innovációk terén.

Hirdetés

Érdemes nyomon követni az Xbox első számú emberének, Phil Spencernek a nyilatkozatait, ugyanis általában tartalmaznak a szavai olyan információkat, amik előrevetítik a brand jövőjét (elég csak arra gondolni, hogy a videós bejelentkezéseikor gyakran elrejt valami fontosat a háttérben). Nemrég a Halo széria sorsával kapcsolatban nyugtatta meg a rajongókat, majd a sztorialapú játékokról és az új stúdiókról beszélt, most pedig a "konkurencia" kontrollerét illette elismerő szavakkal. 

Spencer a Kinda Funny Gamescast podcast vendége volt nemrég, a beszélgetés során pedig elmondta, hogy nem tervezik a közeljövőben olyan komoly hardverek kiadását, mint mondjuk egy VR-headset, viszont a szavaiból kiderült, hogy az Xbox Series S/X irányítójának fejlesztése igenis tervben van.

Hirdetés

Spencer szerint különféle eszközökön gondolkodnak, amikkel több játékot több helyre is eljuttathatnak és kontrolleren is van elvégezendő munkájuk. Kihangsúlyozta, hogy a Sony remek munkát végzett a DualSense-zel, amit ők is megvizsgáltak, és ez inspirálta őket további fejlesztésekre.

A DualSense egyik legfontosabb újítása a haptikus visszacsatolás, viszont ez nem olyasmi, amit egy szoftverfrissítéssel meg tudnának oldani a mérnökök, ebben az esetben egy új eszközre lenne szükség.

Ti vennétek új Xbox kontrollert, ha képes lenne új funkciókat nyújtani, vagy elégedettek vagytok azzal, amit a jelenlegi széria ad?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)