Hirdetés

Áttetsző PS4 kontrollerekkel nosztalgiázhatunk ősszel

|

A Sony visszahozza a korábban már látott Crystal DualShock 4 kontrollert, illetve két újabb színben is kiadja a játékipar néhány évtizeddel ezelőtti trendjeit idéző áttetsző burkolatú modellt.

Hirdetés

Emlékeztek azokra a kontrollerekre, amik a '90-es években és az ezredforduló után voltak igazán elterjedtek, és megmutatták a gamepad belsejét is egy áttetsző burkolat segítségével? Én például ezt az esztétikai bűncselekményt adtam azoknak, akik lehuppantak mellém a PS1-emmel játszani, még csak nem is eredeti Sony. 

Nos, a Sony megpróbálja visszahozni őket, ennél azért egy fokkal stílusosabban.

Hirdetés

Korábban már megvásárolható volt a Crystal névre hallgató DualShock 4, és úgy tűnik, akkor bejött a játékosoknak a koncepció, ugyanis nemrég bejelentették, hogy nem csak visszahozzák, hanem ki is bővítik a kínálatot. Az európai PlayStation Blog szerint október 17-én (ami egyébként pont a Gran  Turismo Sport megjelenésének napja) ismét kapható lesz az áttetsző fehér burkolattal bíró modell, továbbá egy kék és egy piros változatot is kiadnak, így színes szűrőn keresztül is megfigyelhetjük a rezgőmotor működését. Az alábbi galériában mindháromról találtok nagy felbontású képeket.

Nektek hogy tetszenek az új kontrollerek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)