Hirdetés

Még egy fontos részlet kiderült a PlayStation 5 kontrolleréről

|

Nem tudtunk meg róla mindent a tegnapi bejelentés során, de most jó hírrel szolgált a PlayStation termékmenedzsere.

Hirdetés

Tegnap este, stílusosan az Inside Xbox elé időzítve leplezte le a PlayStation 5 kontrollerét a Sony, amivel nyilván magára húzta az egész internet figyelmét. Megtudtuk, hogy beépített, zajszűrős mikrofont, adaptív ravaszokat, meg USB-C csatlakozót kapunk a megosztó dizájnú DualSense-szel, de nem volt világos, hogy mi lesz a jack csatlakozó sorsa.

Hirdetés

Toshimasa Aoki, a PlayStation termékmenedzsere röviden, Twitteren erősítette meg, hogy nem hagyják el a fejhallgatócsatlakozót, bármilyen jackes headsetet hozzákapcsolhatunk majd a kontrollerhez, akárcsak a PlayStation 4 esetében. Azt még nem tudni, hogy bluetoothos füleseket támogat-e a konzol, de egyelőre ezzel is beérjük. 

A bejelentést követően azonnal megjelentek különböző izgalmas dizájnvariációk és mémek, a linkekre kattintva megnézhetitek őket. Ti milyen funkciót vártok még el a DualSense-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)