Hirdetés

A legnagyobb Pokémon-rajongóknak készült ez Switch kontroller

|

A PowerA kiváló minőségű Switch kiegészítőivel kényezteti a konzol rajongóit annak megjelenése óta. A mostani vezérlő is kifejezetten szép darab, de hamar le kell csapni rá.

Hirdetés

A PowerA bemutatott egy teljesen új Nintendo Switch kontrollert, ami formáját és a gombkiosztását tekintve a Pro kontrollerre emlékeztet. Ám valójában nem is ez lényeg, hanem a Master Ball dizájn, ettől válik igazán izgalmassá (főleg Pokémon rajongók körében). Aki gyűjti a Poké Ball témájú irányítókat, annak érdemes lesz gyorsan rátenyerelnie a rendelés gombra, mivel erősen limitált ez a kiadás.

Hirdetés

Hasonlóan a komolyabb Switch kontrollerekhez, a PowerA Master Ball kontrollere is 50 dollár körüli áron szerezhető be. A készülék vezeték nélküli, és nagyjából 30 órát bír két elemmel, a gombjai programozhatóak, továbbá elrejtettek egy mozgásérzékelőt is a borítás alá. Sajnos HD rumble vagy NFC olvasó már nem fért bele.

Ha szeretnétek beszerezni, akkor az Amazonon keresztül tehetitek azt meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)