Hirdetés

Megvan, mikor mutatják be a Project Scorpiót

|

Nemrég megismerhettük, mi lapul a Microsoft új konzoljának belsejében, de már arra sem kell sokat várnunk, hogy magát a gépet és a kimondottan hozzá igazított játékokat lássuk.

Hirdetés

A múlt héten a Microsoft elárulta, mit fog tudni teljesítményben az ősszel megjelenő, egyelőre Project Scorpio kódnéven emlegetett konzol, de azt, hogy mennyibe kerül, mi a végleges neve, hogy fog kinézni, még nem volt hajlandó leleplezni. A fejlesztői készletről egyébként kaptunk képet, talán valamelyest hasonlít a végleges kiadásra.

Egy mai blogposztban Phil Spencer bejelentette, amit egyébként valahol legbelül mindannyian sejtettünk: a gépet és a kimondottan arra optimalizált játékokat az E3 során fogják bemutatni. A kicsit ömlengős szövegben arról nem esik szó, hogy pontosan mire számíthatunk, de elnézve az eddig bejelentett exkluzívokat, várhatóan inkább a multiplatform játékok kerülnek majd előtérbe. Meg az új Forza, mert ha új konzol jön, új Forzának is lennie kell, ráadásul mivel évente váltják egymást a Motorsport és Horizon játékok, most a Motorsport 7 a soros.

A Microsoft E3-as előadása június 11-én, este 11:00-kor veszi kezdetét. Mi természetesen 24 órában közvetítjük majd a rendezvényt idén is, feltétlenül tartsatok velünk, izgi lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)