Hirdetés

Csütörtökön bemutatkozik a Project Scorpio

|

Bebizonyosodott, hogy nem kell nyárig várnunk a Project Scorpio leleplezésére, sőt, az is kiderült, mikor ismerhetjük meg a Microsoft következő konzolját.

Hirdetés

Nemrég felmerült egy érdekes pletyka a Project Scorpio leleplezésének körülményeiről és ugyan ezekkel kapcsolatosan nem lettünk sokkal okosabbak, azt már biztosan tudjuk, mikor ismerhetjük meg alaposan az Xbox termékcsalád legújabb tagját. Legalábbis hardveres szempontból.

Ugyanis rendhagyó módon a Microsoft nem egy livestream, vagy egy sajtóesemény keretein belül mutatja meg először a konzolt, hanem egy sajtóorgánum kapta meg a lehetőséget, hogy exkluzívan lerántsa a leplet a gépről. Ez a kiváltság Digital Foundry csapatát illeti meg, ők pedig valószínűleg a hardverre és a technikai részletekre fognak koncentrálni, így talán a játékokkal folytatott bemutatót kicsit később bonyolítja majd le a gyártó. Mindenesetre most csütörtökön, magyar idő szerint délután három órakor valószínűleg sok kérdésünkre választ kapunk a Project Scorpio kapcsán. És az is tisztázódhat, mit tud majd az év végén a legerősebb konzol.

Ti mit vártok a bemutatótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)