Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - így fut az egyes konzolokon

|

Hiába a PlayStation nagy pajtása a Rockstar, az élmény mégis Xbox One X-en a legjobb.

Hirdetés

A Digital Foundry jó szokásához híven végigpróbálta mind a négy gépet, amire  a Red Dead Redemption 2 megjelent, és a teszt nagyjából a várt eredményekkel zárult.

Hirdetés

Míg Xbox One-on (és így One S-en) 864p-s felbontással fut, PlayStation 4-en tudja hozni az 1080p-t, a PlayStation 4 Pro az 1920x2160-at skálázza fel 4K-ra, One X-en pedig natív 4K-ban játszhatunk. A textúraminőség szintén szemmel láthatóan jobb az erősebb gépeken, de az sem fogja elsírni magát, aki régebbi Xboxot vagy PS4-et használ. A framerate a One X esetében majdnem mindig stabilan 30 fps, viszont PlayStation 4 Prón az átvezetőknél és a városokban jobban ingadozik. A gyengébb gépeknél olykor a 20-at közelíti, de szerencsére nem állandóan. A különbségek az alábbi videóban remekül látszanak.

A Rockstar még úgyis javítgatni fogja a következő hetekben, talán sikerülhet még jobban optimalizálni. Mint látjátok, a helyzet nem vészes.

Kaci épp streameli a játékot egy PS4 Prón, nézzetek bele a közvetítésbe itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)