Hirdetés

Ezekben a játékokban jelentős teljesítményjavulást hoz az RTX 2080Ti

|

Legalábbis ezt mondják az Nvidia által kiadott tesztek.

Hirdetés

Konkrét számokat hozott nyilvánosságra az Nvidia az RTX 2080 és 2080Ti teljesítményével kapcsolatban, amik értelemszerűen nem vetnek rossz fényt a két kártyára.

Hirdetés

Ugyan az Nvidia saját tesztjei mellett érdemes lesz megvárni a külsős tesztelők eredményeit is, azért még így is egy jó kiindulási alapot szolgáltat arról, hogy milyen teljesítményre számíthatunk a két csúcskategóriás kártyától 4K-s felbontás és Ultra beállítások mellett. Az Nvidia hivatalos Reviewer's Guide-ja szerint a Battlefield 1 alatt 48%-kal gyorsabb az RTX 2080Ti mint a GTX1080Ti, míg az F1 2018-ban durván 44%-kal verte meg az új high-end kártya a jelenlegi királyt. Emellett a Call of Duty: WWII, a Rainbow Six Siege és a Mass Effect: Andromeda alatt is 40- és 50% közötti teljesítményjavulást eredményez a 2080Ti, de még a PUBG is 36%-kal folyékonyabban futott, ami már önmagában egy kisebb csodával ér fel.

Az RTX 2080 leendő gazdáinak sem kell persze aggódnia, hiszen az a kártya is minden mérésben a GTX 1080Ti felé kerekedett. Az viszont érdekes, hogy az említett RTX kártya sem tudott 60fps-nél többet produkálni a Shadow of the Tomb Raider alatt, bár elég stabilan tartotta a bűvös számot. Továbbra is 4K felbontásról és a legmagasabb grafikai beállításokról beszélünk, szóval különösebb gondokkal nem küzdenek majd az Nvidia új hardverei. 

Titeket meggyőztek a számok vagy ennél azért nagyobb javulásra számítottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)