Hirdetés

Sajnos nem lehet a tiéd ez a két The Mandalorian Xbox kontroller

|

Az Xbox két egészen szép, a The Mandalorian ihlette kontrollert fog kisorsolni az év végén.

Hirdetés

Voltak az évek során egészen ocsmány konzolok és kontrollerek, amiket az Xbox Twitter kínált fel követőinek, viszont a most bemutatott két Xbox Series gamepad határozottan szép. Az egyiken A gyermek nyújtózkodik, a másikon Mando néz, mi pedig szomorkodva csodálhatjuk mindkettőt, mert sajnos nincs esélyünk megnyerni őket.

Ellentétben a korábban kínált, fémes hatású The Mandalorian Xbox One kontrollerrel, ezeket nem lehet majd megvenni, csak az Egyesült Államok 18 év feletti lakói pályázhatnak rájuk egy retweettel.

Hirdetés

A promóció apropója egyébként az, hogy - mint nyilván sokan tudjátok - pénteken adják a The Mandalorian második évadának utolsó részét. Ha magyarázatot kerestek a háttérszínekre, a hivatalos indoklás szerint az egyik Tatooine mandarin (Tatooine tangerine) színű, a másik pedig Tython türkiz.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)