Hirdetés

Szeptemberben jelenik meg a SEGA Mega Drive Mini

|

A retro konzol 40 játékkal érkezik, a rajongókat nehéz lesz levakarni róla.

Hirdetés

Reneszánszukat élik a retro konzolok, azonban nem minden mini változat tudott sikeres lenni a piacon. Hamarosan a SEGA is próbára teszi a pénztárcánk ellenálló képességét.

Hirdetés

A SEGA Mega Drive Minit még tavaly februárban jelentette be a cég, és eredetileg meg is jelent volna 2018-ban, de aztán csúsztattak egy kicsit a rajton. Most végre megvan a hivatalos dátum: 2019. szeptember 19.

A kiadó azt ígéri, hogy 40 különböző játék lesz a konzolon, köztük olyan alkotásokkal, mint a Sonic 2, Puyo Puyo 2, Shining Force, Castlevania Bloodlines, Powerball, Gunstar Heroes, Comix Zone, Rent-a-Hero, Space Harrier II, vagy épp a Madou Monogatari Ichi. Mivel ezek egy része csak Japánban jelent meg anno, valószínűleg most is csak a szigetországban forgalmazott konzolokra kerülnek fel. Hogy nálunk pontosan milyen lesz a kínálat, az egyelőre kérdéses.

A klasszikus kontrollerrel érkező változat ára 60 dollár körül alakul majd. Ti terveztek beruházni egyre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)