Hirdetés

Sokaknál tönkrement a PS5 kontrollerének egyik legmenőbb funkciója

|

PlayStation 5 tulajdonos százai panaszkodnak a hibás ravaszokra.

Hirdetés

Ugye senki nem felejtette még el a Nintendo Switch létezése óta fennálló Joy-Con problémát? Na, most úgy tűnik, hogy egy hasonló gond kezd kialakulni, csak a Sony istállója körül. Több száz PS5 tulajdonos jelezte ugyanis, hogy a DualSense kontrollereik szépen lassan megőrülnek. A panaszok nagy része az adaptív ravaszokat működtető technológiára irányul.

Hirdetés

A PS5 kontrollerekben működik egy megoldás, ami aszerint fokozza vagy csökkenti a ravaszok ellenállását, hogy mi történik a játékban. A mechanika nagyon menő, de a jelentések szerint sokaknál tönkrement az adaptív motor, és ennek következtében a ravaszok a legkisebb érintésre is reagálnak. Mivel csak egy hónapja jött ki a konzol, így még mindenkinél él a garancia, de arról még nincs jelentés, hogy a Sony mennyire készséges a kontrollerek javítását illetően.

A lényeg, hogyha valamelyikőtöknél felmerül hasonló, akkor ne lepődjetek meg: egy létező problémáról van szó, ami sokakat érint. Egyelőre várjuk a Sony válaszát a felmerült panaszokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)