Hirdetés

Szavazz: neked mi volt az első konzolod?

|

Immár a kilencedik konzolgenerációnál járunk, de minden bizonnyal közületek sokan már jóval korábban belekóstoltak a konzolos életérzésbe.

Hirdetés

Tavaly novemberben megérkezett a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S, azok a szerencsések pedig, akiknek jutott az új konzolokból, már ezeken nyüstölik a legfrissebb játékokat. Igen ám, de mi volt az első konzol, ami a nappalitok ékévé vált? Épp most tértetek át PC-ről a kanapé-gamingre? Esetleg a PS4, netán az Xbox 360, vagy egy korábbi gép csábított el benneteket? Meséljetek! 

Lent a kommentek között természetesen jöhetnek a hosszabb, kifejtős válaszok is, kíváncsian várjuk, milyen emlékeket őriztek legelső konzolotok kapcsán. 

Hirdetés

Nyilván a magyar rögvalóság felett sem hunyhatunk szemet, így a listára felkerült a sárga kazettás "Nintendo" is. Ezúttal csak asztali konzolokra lehet szavazni, így az olyan handheld gépek, mint a a PSP és a PS Vita, vagy épp a Nintendo GameBoyok teljesen kimaradtak. 

A PC World oldalán egyébként épp arról szavazhattok, hogy milyen beruházást terveztek 2021-ben a PC-tek kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)