Hirdetés

Szőrös kontrollereket és különleges konzolt villantott az Xbox

|

Az Xbox és a Paramount Pictures közösen promózza a Sonic, a sündisznó 2-t a bundás kontrollerek és egy egyedi Xbox Series S segítségével.

Hirdetés

Április elején kerül a mozikba a Sonic, a sündisznó 2, amiben a címszereplő és Dr. Robotnyik mellett még több, a videojátékokból ismert karakter tűnik majd fel. Tiszteletét teszi például a kék süni pajtása, Tails, aki egy rövid jelenet erejéig beköszönt már az első részben, valamint bemutatkozik a kevésbé barátságos Knuckles is, akinek nem mellesleg Idris Elba kölcsönzi a hangját. Egy kollaborációnak köszönhetően pedig nagyon furcsa ajándékokat nyerhetnek a folytatásra váró rajongók.

A film apropójából összefogott az Xbox és a Paramount Pictures, hogy közösen lepjenek meg néhány szerencsést egy egyedi dizájnnal ellátott Xbox Series S-sel, illetve két hozzá tartozó, szintén különleges kontrollerrel.

Hirdetés

Ahogy az a képen is látható, a konzolon az ikonikus gyűrű mellett helyet kapott még az egymásnak feszülő Sonic és Knuckles is. A Sonic Blue és Knuckles Red színben elérhető kontrollerek szintén a karakterekre utalnak, ráadásul szőrösek, amitől nagyon egyediek lesznek, habár valószínűleg nem túl praktikusak.

A limitált kiadású cuccokat egy nyereményjáték keretén belül nyerheti meg az a szerencsés, aki követi Twitteren a hivatalos Xbox-csatornát, és a megfelelő hashtaget használva retweeteli az alábbi posztot.

Az Egyesült Államokban élőknek pedig arra is lehetőségük van, hogy a Microsoft Rewards rendszerén keresztül csapjanak le a szőrmók kontrollerekre és a konzolra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)