Hirdetés

Te vinnéd ezt az egyedi Metroid Dread kontrollert?

|

Érkezik a következő Metroid játék, ami ugyan nem a Prime 4, de így is nagyot szólhat. Természetesen egyedi kontroller is kíséri.

Hirdetés

A Nintendo Switch első saját Metroid játéka nem csak azért lesz nagy szám, mert Samus Aran végre tiszteletét teszi a hibrid konzolon, hanem azért is, mert a sorozat nem kapott egy fővonalas 2D-s epizódot már vagy 20 éve.

Nem csoda, hogy a franchise rajongói izgatottak, ezt pedig a PowerA is meg akarja lovagolni egyedi dizájnú kontrollerével.

Hirdetés

Aki nem ismerné a PowerA céget, azoknak érdemes tudni, hogy a perifériagyártó nagy örömmel készít különleges kontrollereket a Nintendo Switchhez, és szinte minden újdonsághoz hoznak egy tematikában passzoló Pro Controller variációt.

A Metroid Dreadre a következővel készültek:

A Samust ábrázoló eszköz 28 dollárba kerül, ami jóval olcsóbb, mint a hivatalos Switch Pro Controller. Az alacsony árnak megvan az oka: a PowerA irányítóit nem lehet vezeték nélkül használni, és se NFC leolvasó, se HD Rumble motor nincs bennük. Ezektől eltekintve kiváló játékélményt biztosítanak, és jack csatlakozóval is rendelkeznek.

Aki szeretne behúzni egyet a Metroid Dread kalandjaihoz, az itt adhatja le előrendelését az október 15-én megjelenő kütyüre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)