Hirdetés

Videóban is szétszedték a PlayStation 5 DualSense kontrollerét

|

Korábban képeket láthattunk arról, hogyan néz ki a felboncolt DualSense, de most itt egy unboxing videó, ami mélyebbre ment a kelleténél.

Hirdetés

Amíg türelemmel várjuk a PlayStation 5 november 19-ei megjelenését (illetve a legtöbben inkább a következő szállítmányt), vannak, akiknek a Sony már eljuttatott egy-egy gépet, kontrollert, ezt-azt. Sorra jelennek meg videók és képek a DualSense kontrollerről, ami annyira forradalmi, hogy - mint azt könnyen észrevehettétek - nem is a DualShock széria tagja.

Austin Evans videójából megtudhattuk, hogy a kontroller valójában inkább szürke, mintsem fehér (egyes körökben talán törtfehérnek hívnák), a D-Pad egy elemből áll, nem pedig külön gombokból, valamint más érzés mind a hátsó gombok lenyomása, mind az analógok mozgatása, mint a DualShock 4 esetében.

Hirdetés

A rövid elemzések, összehasonlítások, és a kötelező "játsszunk xboxos játékot Androidon PlayStation kontrollerrel" showelem után, 8 perc környékén áll neki a boncolásnak. Eleve nehéz lepattintani a fedelét, úgyhogy nem lesz könnyű otthon javítani, ellentétben a DS4-gyel, aminél például egy rugócserét bárki végrehajthatott, akinél volt megfelelő méretű csavarhúzó (meg elég bátor volt, hogy szétfeszítse a műanyag keretet). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)