Hirdetés

Xbox One X - a Kinect-tulajdonosoknak még drágább a váltás

|

A Microsoft már egy ideje látszólag lemondott a Kinectről, ezzel viszont az eszköz korábbi vásárlóinak is keresztbe tesz a hamarosan megjelenő Xbox One X megjelenésekor.

Hirdetés

Tavaly nyáron, az Xbox One S megjelenésekor már tudni lehetett, hogy idén év végén megérkezik az erejét tekintve is nagy előrelépést jelentő Project Scorpio, így sok játékos nem váltott és eredeti One-ját tartotta meg. Akik viszont még mindig használják a Kinectjüket, most talán nem annyira örülnek ennek a döntésüknek.

Hirdetés

Egy Xbox One X előrendelő kérdezte meg a Twitteren a Microsoftot, hogy kapnak-e ingyenes Kinect-átalakítót azok, akik már a megjelenés napján megveszik az erősebb konzolt. A feltevés nem volt alaptalan, hiszen az S rajtjakor egy ilyen promóciot indított a gyártó, hiszen lehagyták a kamera egyedi portját a kicsinyített Xboxról. A részleg marketingvezetője, Aaron Greenberg válasza szerint viszont az S-sel indított program véget ért, ebből pedig csak arra következtethetünk, hogy az Xbox One X-hez nem adnak majd ajándék átalakítót.

Így aki az új konzollal szeretné használni a One életciklusának elején még kötelezően a csomagban lévő Kinectet, annak meg kell vennie az átalakítót, aminek az ára Magyarországon például 12 ezer forint környékén van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)