Hirdetés

Xbox One X - érkezik egy limitált Project Scorpio Edition?

|

Lehetséges, hogy a Project Scorpio kódnévvel mégis találkozni fogunk a kész Xbox One X konzol egyik verziójában.

Hirdetés

Elméletileg a gamescomon tartott holnap esti Microsoft előadáson kiderülhet, mikor indulnak el az új Xbox One X előrendelési lehetőségei, de a jelek szerint bizonyos információk már most kiszivárogtak. 

Hirdetés

Két német viszonteladó weboldalán tűnt fel a titokzatos Xbox One X Project Scorpio Edition elnevezés. A Microsoft még nem jelentette be hivatalosan ezt a limitált kiadást, de a első képek alapján úgy tűnik, hogy egy különleges Xbox One X változat erejéig visszatér a konzol eredeti kódneve. Nem ez a Microsoft első ilyen megoldása, az Xbox One esetében is piacra dobtak egy Day One kiadást (ott a kontrolleren szerepelt egyedül a Day One 2013 felirat). Elvileg így fest majd a Project Scorpio Edition:

A kontrolleren szürkére cserélik a színes gombokat, valamint egy zöld Project Scorpio felirat is helyet kap a periférián. Magát a konzolt pedig apró pontok borítják, szemben az alap Xbox One X sima felületével. A német MediaMarkt weboldala szerint a Project Scorpio Editiont a legnagyobb rajongóknak ajánlják. Ti lecsapnátok egy ilyen limitált masinára? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)