Hirdetés

Novatron HD médiaközpont - most a Tiéd lehet!

|

Tovább folytatódik a Digistreet Computer karácsonyi nyereményjátéka, amelynek következő fordulójában egy Novatron NTR-S20 HD médialejátszó és videofelvevő kerül kisorsolásra.

Hirdetés

Mint arról már korábban beszámoltunk nektek, a Digistreet nem is oly rég megnyitotta első boltját az Újpest-Központ metróállomás közelében.



Ha valaki azóta élénk érdeklődést mutatna a webshopban található termékek iránt, az Árpád út 51-53. szám alatt tekintheti meg az olyan neves márkák újdonságait, mint amilyen pl. a Gainward, az ECS, a Palit vagy a TP-Link. A frissen megnyílt üzlet és a karácsonyi ünnepek közeledte miatt több hétig tartó nyereményjátékban vehettek részt, aminek következő periódusában egy Novatron NTR-S20 HD média központot lehet nyerni.



Érdemes részt venni a játékban, az NTR-S20 ugyanis nem kispályás a média lejátszók mezőnyében. Felsorolni is nehéz, mennyi audio- és videoformátumot támogat, melyek közül a manapság oly népszerű MKV konténer sem maradhatott ki. A lejátszó természetesen hibátlanul kezeli az akár Full HD felbontású filmeket is, sőt a feliratkezelés is igen széleskörűnek mondható. De ez még mind semmi, az NTR-S20 ugyanis TV-adások felvételére is alkalmas, illetve a szoftverét NAS-funkciókkal is felvértezték. Hab a tortán, hogy a csöppnyi házban egy 3,5 hüvelykes merevlemeznek is maradt hely, ami mindképp megkönnyíti a rögzített vagy a vezetékes 10/100-as hálózaton keresztül felmásolt videók tárolását.



Ahhoz, hogy ezt a multimédiás tudást megkaparinthasd, csupán két dolgot kell tenned! Elsőként látogass el a Digistreet.hu Facebook oldalára, lépj be a rajongók táborába, majd válaszolj egy roppant egyszerű kérdésre: milyen maximális felbontást támogat a Novatron NTR-S20? A válaszokat egészen december 16-ig, egészen pontosan éjfélig írhatjátok meg kommentként (http://www.facebook.com/digistreet/posts/318587701504388) a Digistreet Facebook csoportjában, ezt követően pedig meg is történik a sorsolás, amit azt jelenit, hogy valaki a karácsonyi ünnepeket éjjel-nappal tartó házimozizással töltheti!

Digistreet Computer
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 51-53.
Tel.: +36203249434
Honlap: http://digistreet.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)