Hirdetés

Uncharted 3: Drake's Deception "Desert Village" B-Roll Gameplay Trailer

|

Ezúttal Drake a sivatagban bolyong és hirtelen mit talál?

Hirdetés

Na mit? Hát persze, hogy egy elhagyatott várost - merthát ezek csak úgy hevernek ott mindenfelé. Mindenesetre pont jól jön, mert már nagyon szomjas volt szegény.

AZ Uncharted 3: Drake's Deception méltó folytatása elődjeinek - nagyon igényesen kidolgozott világ, szenzációs akció jelenetek jellemzik - ezekből már láttunk részleteket eddig is. A mostani Uncharted 3: Drake's Deception film kapcsán csak egy kérdés merül fel bennem - amikor Drake megtalálja a várost, a kaputól balra valami villog. Mi lehet az? programhiba? UFO? Esetleg valami természetfeletti dolog? Én végig azt vártam, hogy ez kiderül, de sajnos nem tudni mi az...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)