Hirdetés

10 dolog, amit nem akarunk látni a Diablo 3-ban

|

Milyen zavaró játékelemekkel, problémákkal és játékosokkal nem szeretnénk összefutni a Diablo harmadik részében?

Hirdetés

A legközelebbi világvége 2012. december huszonegyedikén esedékes (a katasztrófafilm zabálók már biztosan tudják, hogy érkezik a maja apokalipszist meglovagló mozi), remélhetőleg addigra megjelenik a Diablo harmadik része. Nem szeretnénk megmurdálni újabb klikkelő-világbajnokság nélkül. A megjelenéséig hátralévő hónapokban, 'adjisten években számos hasonló listával fogunk még találkozni. Következzen tíz dolog a diablo3x.com közvetítésében, melyet nem kívánunk megtapasztalni a Diablo III-ban.

diablo3_1.jpg
 

1. Insta-kill monszták: Emlékeztek még a Hell nehézségi szinten randalírozó mobokra, akik egyetlen, esetleg néhány csapást engedélyeztek maguknak mielőtt elküldtek bennünket a másvilágra? Nem akarunk ilyenekkel találkozni. Pont.

2. Sebezhetetlen vagyok! Varázslóval szedegetjük a szinteket, majd találkozunk egy olyan ellenféllel, akire hatástalanok felhúzott villámvarázslataink. Hogyan fektessük meg a szörnyet? Talán a varázsbotunkkal koppintsunk fejére? SEGÍTSETEK!

3. Lost connection to battle.net: Az örök klasszikus. Kiesünk egy kellemes partiból vagy lezuhanunk a battle.net szerverekről. Fincsi.

4. Mészárszékek: Teljesen ismeretlen játékosok becsatlakoznak és legnagyobb boldogságunkra  legyilkolják karakterünket.

5. Nem tudjuk teljesítni a küldetést: Bármennyire is kapálódzunk valamely fontos küldetésért egy másik játékos befejezi azt, és kárörvendően továbbáll.

6. Mindent szétszpemmelnek az aranyárusok: „Aranyat tessék 2.95 dollárért". Reméljük eltűnnek és nem ontják magukból az édes szövegbubikat.

7. Ne akadjunk el a Maggots Lair földalatti járataiban: Nyolcan botorkálunk a Maggots Lair harmadik szintjén és valaki üvöltözik, hogy beragadt. Véglegesen kis barátom? Mert szűk a járat...

8. Ha tárgyakat akarnak kicsalni tőlünk: Ismeretlen fazonok jönnek és azzal fárasztanak, hogy adjuk már neki oda azt a tárgyat, úgyis teljesen értéktelen, de neki éppen jó lesz.

9. Félrekalibrált karakterek: Elérjük a 69-edik szintet és hirtelen megvilágosodunk, alapjaiban elrontottuk karakterünket.

10. Bezsebelhetetlen rúnák: Miután több mint három évig zúztad a Diablo második részét, még mindig azt hajtogatod: „Ez a rúna már nem is létezik a játékban."

+1.  Fórumozás: Nyissátok meg elméteket és engedjétek szabadjára egyéni ötletbörzéteket, mitől szabadulnátok a Diablo 3-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)