Hirdetés

10 éves az Euro Truck Simulator 2, így ünnepelnek a fejlesztők

|

Livestreammel és játékbeli eseménnyel is készült az SCS Software.

Hirdetés

2012. október 18-án jelent meg az SCS Software nyílt világú kamionos játéka, az Euro Truck Simulator 2 PC-re (később Linuxra és Macre is), amelyből a hivatalos blogposzt információi szerint több mint 13 millió példány kelt el azóta, és amelynek DLC-iből - legyenek azok kozmetikai csomagok vagy nagyobb bővítések - 80 millió talált gazdára az eltelt idő során. 

A játék évfordulója kapcsán a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy mivel tervezik megünnepelni ezt a kerek számot, és beszélnek az Euro Truck Simulator 2 jövőjéről is. 

Hirdetés

A csapat egyrészt 10 éves jubileumi skineket osztogat mindenkinek, aki a World of Truckshoz kapcsolódó fiókkal egyetlen szállítmányt is teljesít a játékban, másrészt a résztvevők megkapják a személyes Word of Trucks achievementjüket is. Az SCS Software nem adott meg időintervallumot, szóval ha szeretnének bekapcsolódni, minél előbb tegyétek meg, mielőtt elúszik a lehetőség. 

A készítők arról is beszéltek, hogy olyan sok új funkció és további tartalom szerepel még a terveik között, hogy reményeik szerint a játékra még legalább egy évtizednyi fejlődés vár, mielőtt nyugdíjba küldenék - az Euro Truck Simulator 3 bejelentése tehát még jóval odébb van. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az ünneplésből az SCS Software vezetője, Pavel Šebor is kiveszi a részét, aki Twitchen saját maga streameli az Euro Truck Simulator 2-t. Ki szeli még a virtuális utakat rajta kívül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)