Hirdetés

10 éves a Remedy!

|

Bizony, már tíz éve talpon van az a fejlesztőcsapat, amelynek olyan játékokat köszönhetünk, mint a Death Rally, a Max Payne 1, Max Payne 2 és a most készülő Alan Wake. A nevük Remedy Entertainment és az évek során óriási rajongótábort sikerült maguk köré gyűjteni. Ennek köszönhető, hogy az egyik rajongói oldal egy kisebb versenyt szervez. Bárki nevezhet, ha ír egy hozzászólást angolul erre a fórumra. A lényeg, hogy az szóljon a Remedy-ről. Lehet vers, vagy egy saját készítésű kép vagy ilyesmi. Mindenki, aki megfelel a kritériumoknak, részt vesz a sorsoláson, amelyen értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)