Hirdetés

10 évre szóló szerződést kötött a Bungie és az Activision

|

Az egész játékvilágot ledöbbentette a bejelentés, hogy a Bungie a Microsofttól való részleges elszakadása után az Activisionnel kötött szerződést.

Hirdetés

Ennek csupa-csupa jó oldala van, például az, hogy a Bungie kezeit innentől semmi nem köti ahhoz, hogy csak Xbox 360-ra fejlesszenek, sőt, az Activision szándékozik multiplatform akciójátékokat készíttetni a Halo szériáért felelős céggel.

A Bungie viszont szerencsére független marad, és az új sorozat jogai is az ő kezükben maradnak. Az Activision elvesztett egy sikercsapatot (Infinity Ward, ugye nem kell részleteznünk...), ám nyert egy másikat. Reméljük a PC-sekre is gondolnak majd, ha már egyszer multiplatform-kiadásról volt szó. A Halo: Reach kapcsán a Microsofttal kötött megállapodás változatlanul marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)