Hirdetés

10 percnyi játékmenettel erősít a Remember Me

|

A nagyérdemű előtt is nyilvánosságra került az a tíz perces gameplay előzetes, amit az augusztusi gamescomon mutatott be zárt ajtók mögött a Capcom.

Hirdetés

Az augusztus 14-én megtörtént bejelentés óta sok víz lefolyt a Dunán és a játékosok arra vártak, hogy a Capcom előhozakodjon a gamescomon zárt ajtók mögött közzé tett Remember Me trailerrel, amely a pletykák szerint gameplay elemeket is tartalmazott.

Nos, az előzetes megérkezett és nem csupán játékmenettel kecsegtet, hanem 10 perc tömény gameplay videót csodálhatunk a képében. A Capcom játékának főszereplője Nilin, egy igéző szépségű "amazon", aki szeretné visszaszerezni emlékeit, ezért kő kövön nem marad abból, ami közé és célja közé áll. Állakat felszedni, indul a Remember Me játékmenete:

A 2011-es- gamescomon még Adrift néven bemutatott akció-kalandot akkor PlayStation 3 exkluzívként ismertük meg, mostanra azonban tudjuk, hogy X360-ra és PC-re is várható 2013. májusában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)