Hirdetés

10 érv, hogy miért legyél GameStar előfizető!

|

2019-ben is szeretnénk veletek lenni, mint a jó, öreg GameStar magazin, és rengeteg jó indokunk van arra, hogy miért érdemes előfizetéssel megajándékozni magatokat, vagy egymást.

Hirdetés

Ha év vége, akkor GameStar előfizetés - ez már amolyan pavlovi reflex, ilyenkor alapozzuk meg, hogy a jövő esztendő nektek is, nekünk is csodálatos legyen. Igen, nem szégyen vallomással kezdeni: a GameStar előfizetés, a magazin vásárlása egy remek lehetőség arra, hogy támogassatok minket. Tudjuk, hogy a hírek, előzetesek, tesztek, interjúk nagy része már online megtalálható, tudjuk, hogy a teljes játék is sokat számít választásnál, de azt gondoljuk, hogy a már lassan 20 éves (!!!) magazin birtoklása, gyűjtése egy egyedi élmény, és ezzel a mi munkánkat is segítitek. De még ennél is többről van szó.

Hirdetés

A GameStar csapat szeretne egy olyan belső kört (a táborozók ezt talán ismerik, hiszen velük már közvetlen kapcsolatunk van), amely kicsit többet kap, ahol a Tisztelt Olvasó (ilyen szépen, nagybetűsen, modorosan, ahogy illik) érzi, hogy nem csak egy újságot vett meg. Hanem egy közösség része, szenvedélyes játékosok klubjáé, ahol lehet vitatkozni az írókkal, ha éppen túlpontozzák vagy lehúzzák az adott játékot, lehet online extrákhoz jutni, nem csak a teljes játékot aktiválni, és az a célunk, hogy a GS Plus jövőre egyre többet adjon nektek. Belőlünk is, és extra ajándékokból is. Hiszen PC-s játék, vírusirtó, kupon már most is jár a magazinhoz, miért ne akarhatnánk többet? Most összeszedtünk pár érvet, hogy miért éri meg éves előfizetést venni 2019-re, ha van kedvetek, olvassátok végig, hátha értitek majd, hol szeret a cápa!

1. Spórolj pénzt!

Mondhatnánk, hogy mióta nem emeltünk már árat, és hogy ebben az anyagias világban így is mekkora áldozat ez, de szívcsakránk akkora, hogy a GameStar-előfizetést akár már 20 százalékos kedvezménnyel is megkaphatod az utcai árhoz képest. Ez közel ötezer forintos megtakarítást jelent éves szinten, mert szeretjük, ha valaki elkötelezett olvasónk. Ahogy a régiek mondták: 

2. Te csak lazíts, dolgozzon a posta!

A megtakarítás fontos, de legalább ugyanennyire sokat nyom a latba a kényelem. Az előfizetőinknek nem kell minden hónapban elballagni a legközelebbi újságoshoz, nekik házhoz viszi a postás a friss és ropogós GameStar magazint, csak rá kell szólni, hogy a sajtótermék szellemi nagyságához mérten illessze bele a ládába a kincset, vigyázzon rá, vagy ráeresztitek a házinyulat, vagy vérhörcsögöt. 

3. Olvass mindenki előtt

A GameStar minden hónap harmadik péntekén kerül az újságosokhoz. Előfizetőink azonban már két nappal korábban kézhez kapják a magazint, nyugodtan spoilerezhetnek a suliban, munkahelyen, buszmegállóban, gamer kocsmában, családi ebédnél. Azon leszünk, hogy az előfizetők mindent gyorsabban megkaphassanak, ez régi szokásunk, és szeretnénk a továbbiakban is így megszolgálni bizalmatokat.

4. Mert ez a legjobb ajándék

Gamer barátod, ismerősöd vagy gyermeked van? Fogalmad sincs, minek örülne a születésnapjára vagy karácsonyra? Lepd meg egy éves GameStar-előfizetéssel, és válassz hozzá egy prémium ajándékot, egészen elképesztő termékskála áll most rendelkezésre, PC-s, konzolos játékok, hardverek, rengeteg társas, kütyük, éves PlayStation Plus előfizetés. Szeretnénk minél többféle extrát adni azoknak, akik komolyabb előfizetői csomagot választanak, reméljük, hogy megtaláljátok a nektek tetsző csomagot. Siessetek, mert már nincs idő karácsonyig!

5. Tessék csak, erre van a VIP szoba!

A GameStar előfizetői különösen kedvesek a lap szerkesztőinek, talán ezt nem kell magyaráznunk nektek, elvégre ebből élünk, ezért van GameStar, és hálásak vagyunk nektek ezért. Szeretnénk ennek okán a kapcsolatot szorosabbra fűzni, élővé tenni. Új kezdeményezésünkkel közvetlen kapcsolatot létesítettünk az előfizetőkkel, kikérjük a véleményüket az aktuális magazinnal kapcsolatban, sőt még abba is beleszólhatnak, hogy a különböző címlap-variációk közül melyik menjen nyomdába. Hamarosan elindítjuk a csak előfizetők számára elérhető VIP discord csatornát, ahol közvetlenül lehet értekezni a szerkesztőkkel az élet nagy dolgairól (de főként a legújabb játékokról, meg az újságról).

6. Stresszmentes várakozás az extra ajándékokra

Bizonyára mindenki ismeri azt a bosszantó érzést, amikor kiderül, hogy a csomagja elveszett a posta egyik sötét bugyrában. A GameStar-előfizetéssel rendelt küldeményekkel ez nem fordulhat elő, külön futár viszi ki a prémium ajándékokat (biztosítással), aki telefonon egyeztet veled a csomag kézbesítése előtt. Ez persze benne van a csomagok árában, és higgyétek el, ez a luxus fontos a lelki nyugalomhoz.

7. Használd ki az összes kedvezményt!

2019-ben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy előfizetőink minél több előnyhöz jussanak. Hogy csak egy példát említsünk: a GameStar-táborba ők kedvezményes áron juthatnak el. Legyél éves előfizető, és töltsd velünk a nyár legjobb hetét a lehető legolcsóbban, ami már önmagában nem egy rossz kombó, de ennél még többet is akarunk nyújtani, nem fogunk unatkozni 2019-ben, az biztos!

8. Ne bajlódj a készpénzzel!

Az előfizetőink kényelmesen, otthonról, néhány kattintással átutalhatják az előfizetés árát, majd nincs más dolguk, mint hátradőlni és várni, hogy a postás minden hónapban csengessen a magazinnal. Nyilván ez csak egy apró kényelmi faktor, de ha még nem próbáltátok ki, mindenképpen érdemes. Legalábbis az egyre kevesebb újságos random készletének vadászata helyett erősen ajánlott. És ahogy az első pontban is említettük, még olcsóbb is most. Szóval a szálak összeérnek, a felismerés adott: előfizetőnek lenni minden tekintetben kielégítő élmény!

9. Egyedi példányok az előfizetőknek

Az elmúlt években rendszeresen voltak olyan megoldásaink, amelyeket csak a GameStar-előfizetők élvezhettek. Gondolunk itt az exkluzív, csak előfizetői borítóval készült lapokra vagy az előfizetői példányok mellé csomagolt ajándék poszterekre. Ilyet szeretnénk jövőre is, hogy megmutassuk nektek, mennyire jó a VIP család része lenni, exkluzív, limitált GS magazinokat birtokolni. 

10. A GameStar Plus a reklámokat is háttérbe szorítja 

Az előfizetés időtartama alatt reklámmentesen böngészhetitek a gamestar.hu-t, és minden hónapban virtuális ajándékokkal, fizikai kuponokkal halmozunk el. Ezzel is szeretnénk megköszönni, hogy támogattok minket, és a lehető legkényelmesebbé tenni a velünk töltött időt.

Ha a fentiek fényében ti is rávetnétek magatokat az egyik előfizetői csomagra, akkor nincs más dolgotok, mint ezen az oldalon válogatni, ahol megtaláljátok minden ajánlatunkat.

Akár az elmúlt 19 évben voltatok hűséges olvasóink, akár a 20. évet tervezitek velünk tölteni, nagyon köszönjük, hogy velünk vagytok, ígérjük, nem lesz unalmas a következő 12 hónap sem. A többi rajtatok múlik...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)