Hirdetés

100 éves nagyi, aki Nintendo DS-sel tartja magát formában

|

Ismerjétek meg a századik életévét betöltött Kit Connell-t, aki szellemi frissességét egy Nintendo DS nyüstölésével próbálja megőrizni.

Hirdetés

Egy szívmelengető történetet ismerhettek meg arról, hogy mennyire nincs igazuk azoknak a kutatásoknak, melyek szerint a videojátékok torzzá, szörnnyé és gyilkossá teszik felhasználóikat. A világ legmenőbb nagymamája mesél arról, hogy mennyire sokat köszönhet a Nintendo konzoljának.

Kathleen - avagy becenevén Kit - 96 éves korában kapta meg lányától a Nintendo kézikonzolját és saját szavaival élve szerelem volt első látásra. Rögtön beüzemelését követően rákapott a játékok által nyújtott szórakoztatás ízére és azóta folyamatosan logikai alkalmazásokkal tartja magát formában. Büszkén dicsekedve meséli az idegenek számára rajongását és azt, hogy a DS-re készült játékoknak köszönhetően megtudta őrizni mentális frissességét, így 100 évesen olyan maradt a tudata, mint egy jobb karban levő 64 éves nagyinak. Ezzel együtt szeretné felhívni a játékosok figyelmét, hogy hozzá hasonlóan élvezzék a logikai játékok nyújtotta lehetőségeket és kupálódjanak.

A videót elnézve Kit valóban tudhat valamit, ráadásul épp a múlt héten jelentette legfrissebb kutatásának eredményét a Kaliforniai Egyetem, akik megállapították, hogy a hasonló alkalmazások használata segítheti késleltetni az olyan agyi betegségek bekövetkeztét, mint az Alzheimer-kór.

S hogy mit lehet mindehhez még hozzáfűzni? Csak így tovább nagyi, reméljük még sokáig élvezi a Nintendo DS adta lehetőségeket és megmarad szellemi frissessége a jelenlegi szinten!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)