Hirdetés

100 óránál is több kell majd a Sonic Frontiers teljesítéséhez

|

Érdekes információkat árultak el a fejlesztők a következő nagy Sonic játékról.

Hirdetés

Szinte semmi mástól nem volt hangos az elmúlt hét, mint a videojátékos bejelentésektől, hiszen az E3 nélküli időszak számtalan bemutatót és prezentációt hozott magával. A kerekasztal beszélgetések és interjúk során a Sonic Frontiers fejlesztő csapat két tagját, Takashi Iizuka és Morio Kishimotót is alaposan kifaggatták a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Az amerikai IGN-nek adott interjú egy apróbb képzavarral kezdődött, Kishimoto ugyanis elmagyarázta, hogy a Sonic Frontiers tulajdonképpen nem open world játék lesz, hanem open zone dizájnra épül, ami egy új fogalom, ő viszont, amikor ezt megpróbálta körülírni, éppen az open world játékokat definiálta.

"A mi Open Zone-unk egy világtérkép, csak mi teljesen bejárhatóvá tettük. [...] Szintszerű elemeket tartalmaz, olyasmit, amit még nem igazán csináltak, ezért kellett kitalálnunk egy új nevet. Amit más, szintekből álló platformerekben gyakran világként definiálnak, azt a Sonic-játékokban zónának hívjuk, így fogtuk ezt, és kombináltuk az Open kifejezéssel, ami egy szabadon felfedezhető területre utal. Szóval ez az Open Zone jelentése."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A páros elmondta továbbá, a játék befejezéséhez 20-30 órányi játékidőre lesz szükség, ha azonban valaki maximalista, és minden kihívást teljesíteni szeretne, akár jóval 100 óra fölé is pöröghet a mutató a végére.

A Sony Frontiers valamikor idén jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series gépekre, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, nem utolsósorban pedig Nintendo Switchre is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)