Hirdetés

1000 új munkahely teremtése a Capcom célja

|

A gigászi japán kiadó bejelentette, hogy a jövőben terjeszkedni szeretne, ami rengeteg új munkahely megteremtését jelenti.

Hirdetés

A Capcom jelentős bővítést szeretne eszközölni a közeljövőben, ami legalább egy évtizedet felkaroló tervet jelent: a hatalmas japán kiadó minden erejével azon van, hogy az elkövetkezendő tíz évben újabb munkahelyeket teremtsen, elérve azt a nemes célt, hogy 2022-re 2500-ra nőjön a dolgozók száma.

A cég szerint az új munkahelyek teremtése lehetővé teszik, hogy kevésbé függjenek külső fejlesztőktől és a házon belüli munkaerőnek köszönhetően a fejlesztési költségek sem fognak az egekbe szállni. A rengeteg válságról, elbocsájtásokról és bezárásokról szóló hírek mellett igazi szívmelengető érzés ilyen pozitív híreket olvasni. Reméljük összejön a Capcom terve és sikerül 2022-ig ezer új munkahelyet teremtenie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)