Hirdetés

100.000 dollárért kelt el a Midway!

|

Nem vicc, nem elírás, Sumner Redstone, 85 esztendős médiamogul ekkora összegért adta el 87 százalékos részvénycsomagját.

Hirdetés

A számos problémával küzdő, de azért a Gears of War szériát fenéken billenteni készülő chicagói Midway Games mindössze 100.000, azaz százezer dollárért cserélt gazdát. Az ok meglehetősen prózai, a Vioacom és a CBS médiavállalatokban is komoly részvénypakettel, továbbá szavazati joggal bíró Sumner Redstone vállalata, a National Amusements vastagon veszteséges. A cég 1.6 milliárd dollár adósságot halmozott fel, aminek a felét még ebben az évben vissza kell fizetnie.

Sumner Redstone 

sumner.jpg


Mark Thomas úr (az új tulaj) tehát annak a fejében kapta meg a 87 százalékos részvénycsomagot a címben is említett jelképes összegért, hogy felvállalja 70 millió dollárnyi adósság törlesztését is.
Most sajnálom csak, hogy nem értesültem időben Sumner úr tervéről, hiszen ennyit lazán megér a cég, a brandek, franchise-ok, kiadási jogok és fejlesztőcsapatok egy részének értékesítéséből pedig még a vállalt kötelezettség is teljesíthető lenne. Majd legközelebb.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)