Hirdetés

13 év után végre láthatjuk a Call of Duty Ghostjának arcát

|

Simon "Ghost" Riley először a 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2-ben tűnt fel, azóta pedig a sorozat emblematikus szereplőjévé vált.

Hirdetés

Az idei Call of Duty epizódban, a Modern Warfare 2-ben mások mellett visszatért sok játékos kedvenc karaktere, Simon "Ghost" Riley is, akit először a 2009-es, azonos című epizódban láthattunk, azóta viszont számos további játékban kapott központi szerepet - a Ghostsban kivételesen egy németjuhászt hívtak Riley-nak.

A katona egyik fontos jellemzője, hogy mindig jellegzetes arcmaszkokban mutatkozik, de most kiderült, hogyan néz ki valójában.

Hirdetés

Ghost modelljét adatbányászoknak köszönhetően végre szemügyre vehetünk úgy is, hogy nem visel semmit, ami az arcát takarná. Hasonlóan Captain Price-hoz, Soaphoz és Gaz karakteréhez, Ghost arcát is a szinkronszínésze, Samuel Rodkin után mintázták.

Megoldódott hát a 13 éves rejtély, Ghost arca igazából teljesen emberi és sértetlen, még ha ez nem is volt mindig így. Most már mindenki nyugodtan mehet vissza farmolni az XP-t a különböző játékmódokban, ami ezekkel a fegyverekkel egy kicsit egyszerűbb lehet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)