Hirdetés

1,3 millió SEGA Pass felhasználó adatát szerezték meg a pénteki támadók

|

Az értelmetlen támadások napjait, heteit, hónapjait éljük. Most éppen a SEGA nyilatkozatát olvashattuk.

Hirdetés

A Sega tegnapi nyilatkozatában elismerte, hogy a SEGA Passt ért pénteki támadásban 1.290.755 felhasználó adatai kerültek illetéktelen kezekbe. A megszerzett adatok nevet, címet, születési időt és jelszavakat is tartalmazott, de ahogyan eddig is, most is gyorsan közölték, hogy a pénzügyi tranzakciókhoz tartozó személyes adatokat nem tartalmazott a szerver.

"Ügyfeleink őszinte elnézését kérjük a kellemetlenségért, de ezúton szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy a szerver nem tartalmazott pénzügyi információkat. Miután a jogosulatlan belépést azonosítottuk, azonnal felfüggesztettük a SEGA Pass működését, hogy megakadályozzuk a további károkat. Jelenleg az esemény teljes körű kivizsgálása van folyamatban."

A cég a jövőben első számu feladatai közé sorolja a biztonsági rendszer megerősítését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)