Hirdetés

Fortnite - megjött az új frissítés, elkezdődött a 14 Days of Fortnite esemény

|

Télies szigetet, folyton változó LTM játéklistát, és új Save the World tartalmakat hozott a meglehetősen súlyos 7.10-es patch.

Hirdetés

A 14 Days of Fortnite rengeteg mókával várja a rajongókat. Kezdésnek itt van a folyamatosan változó Limited Time Modes lista, ahol a kisebb játékmódok naponta, a nagyobbak kétnaponta váltják majd egymást. Minden nap délután 3-kor frissül majd a lista.

Hirdetés

A Save the World karácsonyi mókája a Frostnite küldetés, amiben a játékosoknak folyamatosan BluGloval kell tömniük a kályhát, és le kell küzdeniük a hullámokban érkező zombikat. Extra nehezítésként csak alap fegyverek és az alap tervrajzokból összerakott eszközök használhatóak. A Frostnite-hoz egyébként rengeteg új misszió és achievement is tartozik.

A 7.10 a Creative módot is frissítette 4 új téli szigettel, és 6 előre legyártott és letehető téli faluval. Aki fel akarja építeni saját karácsonyi mókaparkját, annak így már mindene meglesz álma megvalósításához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)