Hirdetés

143-at ölt egy négyfős csapat a Call of Duty: Warzone-ban

|

Talán nem lesz meglepő, de a DMR-14-et és a MAC-10-et használták.

Hirdetés

Sokan már attól is boldogok, ha nem lövik ki őket a levegőből ertőernyőzés közben, de vannak, akik határozottan úgy érkeznek meg Verdanskba, hogy bármi lesz, mészárolni fognak. 2020 májusában állította be az Abezy-Cellium-Priestahh-Vikkstar négyes a négyfős csapatok ölési rekordját 138 killel, de most egy másik csapat sikerrel felülmúlta ezt.

TheMylesLive, Stukawaki, ScummN és 62yKreJ 143 öléssel zárták egy január 11-ei meccsüket, ami egészen lenyűgöző. A legtöbb pontot Stukawaki szerezte, ő 48 játékost küldött a gulágba vagy a túlvilágra, 43-mal ScummN lett a második, MylesLive 27-tel, 62yKreJ pedig 25-tel végzett.

Hirdetés

Loadoutjukban az azóta nerfelt, de egyébként még mindig igen erős DMR-14 és MAC-10 szerepeltek, amik nélkül lehet, hogy nem sikerül rekordot beállítani. Természetesen streamelték is próbálkozásukat, az alábbi, vágott videóban visszanézhetitek, milyeneket lőtt Stukawaki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)