Hirdetés

15 éves a PlayStation

|

Napra pontosan tizenöt évvel ezelőtt indult hódító útjára az első generációs PlayStation.

Hirdetés

Sejj, nem most volt már, mikor a Sony kiadta első komolyabb konzolját, a PlayStation-t. A pontos Japán megjelenési dátum 1994 december 3., s ezóta világszerte 125 millió darab fogyott.

Majdnem egy év elteltével, 1995. szeptember 9-én érkezett Észak-Amerikába, majd szeptember 29-én Európába is a csodakonzol, ami azóta szépen szaporodik. A PlayStation X-et először is a karcsúsított PlayStation One, majd logikusan a PlayStation 2 követte, melyből ugyancsak vékony változat is készült, majd jött a PlayStation Portable, aminek szintén van egy pár generációja, nem sokkal utánna megjelent a PlayStation 3, s pár hónapja a PlayStation 3 slim. Ami vékony. Reméljük még sokáig élni fog régi fényében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)