Hirdetés

15 másodperc kellett egy játékosnak ahhoz, hogy legyőzze a Diablo IV egyik legerősebb bossát

|

Úgy néz ki, a nekromantákkal tényleg nem érdemes ujjat húzni.

Hirdetés

Továbbra is megállíthatatlanul menetel a rekordokat döntögető Diablo IV, és ez valószínűleg nagyon sokáig így is marad még, hiszen a Blizzard hosszú időre elegendő endgame tartalommal töltötte fel a játékot, így az első végigjátszás után emelkedik majd a következő szintre a pokoli móka. A széria legújabb darabja egyébként a már jól megszokott és bejáratott formulát követi, melynek során a nyílt világban fosztogatunk, kaszabolunk és dungeonöket járunk be, közben pedig folyamatosan tápoljuk karakterünket, aki egyre erősebbé válik.

A Diablo IV egyik legnagyobb újítása az, hogy behozta a már jól ismert egyenletbe az úgynevezett world bossokat is, hatalmas, a kalandjaink során időszakosan felbukkanó ellenfelek. A megjelenésükkor a játékosok általában együttesen mennek neki a meglehetősen tápos boosoknak, és nem ritkán még így is  akár 15-20 percig is eltarthat a legyőzésük. Ha viszont ennyi idő alatt nem járnak sikerrel, akkor búcsút mondhatnak likvidálásukért járó különleges jutalmaknak, ugyanis despawnolnak a világból.

Hirdetés

Nemrégiben azonban a Redditen látott napvilágot egy felvétel, amelyben egy ilyen bosst nem hogy 15 perc, hanem csupán 15 másodperc alatt sikerült legyőznie egy játékosnak. A művelet elsőre csoportos hadműveletnek tűnhet, azonban ha jobban megfigyeljük, tisztán kivehető, hogy a legnagyobb sebzést a képernyő jobb oldalán található nekromanta osztotta ki. A Bone Spear nekromanta, amely egyébként az osztályhoz tartozó egyik legnépszerűbb build, kegyetlen sebzés bevitelére képes, elsősorban a kritikus találatoknak köszönhetően.

Mint az a felvételen is jól látható, a játékos hét egymás utáni kritikus csapást mért az ellenfélre, ami annyira nem is meglepő, mivel az egész ezekre az ütésekre épül. A 100%-os kritikus találati esély miatt egy ilyen build számára sétagalopp az endgame, amely ellenségek hatalmas csoportjait is képes elpusztítani pár röpke másodperc alatt.

Sokan úgy gondolják, hogy a build azonnali nerfet kíván (a nekromanta osztállyal egyetemben), míg mások a world bossok erősítésében látják a probléma megoldását. Mindenesetre a Blizzard egyelőre még nem lépett közbe, így kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a történet vége, azonban jelenleg minden probléma nélkül kigrindolható a pusztító build.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)