Hirdetés

1,5 millió ingyen Portal kiosztva

|

Egy hét alatt cirka másfél millióan zsebelték be az ingyen Portalt

Hirdetés

Több mint másfél millióan éltek a lehetőséggel és szerezték meg ingyen a kiváló logikai-FPS Portalt, a múlt héten kezdődött osztogatás óta - jelentette a Valve.

Arról nincs adat, hogy ebből mennyi történt PC-re és a mostantól opcióként létező Mac-re, hiszen a Steam Play fícsör értelmében minden ilyen logóval ellátott játék egyetlen licenccel mindkét platformon örökre játszhatóvá válik, s nem kell azt külön-külön megvásárolni. A reggeli Steames hír biztató adatai mellé még annyi újat tudtunk meg, hogy a most csatlakozott Mac felhasználók kétharmada bizony laptopon nyomul, illetve hogy hamarosan már a Steam Hardware Survey is mélyrehatóbban fog kérdezősködni az almásoknál. Még négy napig, május 24-ig ingyen van a Portal. Hajrá a két milláért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)