Hirdetés

16 ezer dollár egy virtuális szablyáért? Mindig van lejjebb!

|

Az ingyenes Age of Wulin MMO egyik aukcióján nem kevesebb, mint 16 ezer dollárt áldozott valaki egy ritka pengére.

Hirdetés

Kínában december 25-én lépett béta státuszba az Age of Wulin: Legend of the Nine Scrolls című ingyen játszható MMO, amit a fejlesztő Snail Games egy olyan árveréssel ünnepelt, amelyen nagyon ritka és tápos holmikat lehetett valódi pénzért vásárolni.



15 dollár körüli áron mentek a pre-paid card-ok, amelyekkel prémium tartalmakhoz férhetünk hozzá időlegesen, kétszer ennyit kínáltak a tárgyak megbűvöléséhez szükséges alapanyagokért és hetvenet a ritka hátasokért.
Ennél jóval többet, 1600 dollárt fizettek egy-egy Hook of Departure-ért, 2500-at a Lordly Spear-ért, a képen látható fiatalember pedig 16 000 dollártól vált meg a Dragon Slaying Sabre Scabbard-ért cserébe. Nem derült ki, hogy mivel foglalkozik az illető, de valami azt súgja, szakmát tévesztettem.



Az önmagát majd mikrotranzakciókból fenntartó, a harcművészetek köré felépített játék a tervek szerint jövőre jelenik meg, és a világ legnépesebb országának határain kívül - többek között Európában - is elérhető lesz.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)