Hirdetés

[16:00] GameStar Aréna Live - kérdezzetek!

|

Megint összegyűlik a GameStar csapat gyors reagálású csapata, hogy élőben válaszoljon a kérdésekre. Miénk a stúdió délután 4-től, utána céges buli, tehát sietnünk kell.

Hirdetés

A stúdióban Daev és HP arra vár, hogy feltegyétek kérdéseiteket, akár a tegnapi szomorkás LucasArts bezárás, akár bármi más kapcsán.

Jöhet még más vendég is, ez még eldől, de legyen egyelőre annyi elég, hogy a GameStar Aréna Live délután 16 órától fut, várunk titeket szeretettel. Viszont most szólunk, hogy utána céges bulira indulunk, tehát rövidre fogjuk, hamar dobbantunk, igyekszünk mindenre válaszolni. Az adást itt lehet élőben nézni, de ha okostelefonról vagy éppen táblagépről szeretnétek ezt tenni, akkor katt ide

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)