Hirdetés

[16:00] GameStart Live - Grand Theft Auto V élő végigjátszás

|

Folytatódik a GameStart Live, amiben élőben nézhetitek a GameStar szerkesztőit, ahogy Los Santosban randalíroznak.

Hirdetés

Tegnap este 22:00-kor elindult az első GameStart Live, amiben végigkövethettétek HP, Paca, Sirius és Endre kalandjait a Grand Theft Auto V világában. Sajnos a YouTube elnyelte a videót, így könnyen lehet, hogy ma kénytelenek vagyunk újrakezdeni a sztorit (amúgy sem haladtunk vele szinte semmit, leginkább a mókázáson volt a hangsúly), és több küldetést csinálunk.

Azt nem ígérhetjük, hogy élő végigjátszás marad a sorozat, mert a beígért 100 órás játékmenet bizony alaposan rányomná a bélyegét a GSO működésére és már így is nagyon gyanús, ha éppen most jelent valaki beteget. Nincs miért aggódni, mert ha live része véget is érne, normális GameStart epizódokban még mindenképpen folytatjuk majd - ameddig csak bírjuk. Ennek ellenére természetesen ma még folytatódik az élő adás, úgyhogy ha hazaértetek, akkor 16:00-tól csatlakozhattok hozzánk.

A livestream linkje itt:

Az elő GTA 5 stream mellett még egy liveblogunk is van, ahol a legfontosabb részleteket, vagy csak véletlenszerű kósza gondolatokat osztunk majd meg veletek. Szeretnénk, ha ti is elmondanátok a véleményeteket, ugyanis folyamatosan figyelni fogjuk az alábbi hozzászólásokat is, ezért ha bármilyen óhaj, sóhaj, vagy kívánság van, azt semmiképpen se tartsátok magatokban.

 

Szóval ne feledjétek, ma 16:00-tól GameStart Live - Grand Theft Auto V valameddigjátszás, várunk titeket szeretettel. A csúszás jogát a GameStar fenntartja. 

Ki tart velünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)