Hirdetés

[Vége] GameStar Aréna Live - Kérdezzetek!

|

Amennyiben a havazás is úgy akarja, pár óra múlva kezdetét veszi az idei év harmadik GameStar Aréna Live adása.

Hirdetés

Kint szakad a hó, de ez nem állíthatja meg a GameStar videós csapatát abban, hogy a mai napon is megtartsák heti beszélgetős műsorukat, a Mónik... akarom mondani a GameStar Aréna Live-ot. A szereplők kiléte (és egyesek holléte) egyelőre még a hó takarásában van, de az biztos, hogy délután négytől nem kell az üres stúdiót figyelnetek. Addig bármilyen kérdésetek van, "KÉRDÉS" kezdetű kommentetekben tegyétek fel, mi pedig itt leszünk, megbeszéljük, tanácsot adunk, nevetünk és néha sírunk is. Hogy a köztes időben ne csak intenzíven frissítgessetek, tekintsétek meg a múltheti adást.

 

Az adást a szokásos aloldalunkon keresztül kisérhetitek figyelemmel, ha okostelefonról vagy táblagépről szeretnétek nézni minket, azt ezen a linken keresztül tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)