Hirdetés

[Élő] GameStar Aréna Live - Kérdezzetek!

|

Január negyedik csütörtöke van, ami úgy íródik be a történelembe, mint a nap, amikor 2013 negyedik GS Aréna Live-ja adásba került.

Hirdetés

Ezt kár is volt megjegyezni, csak ha a krónikaíróink elbóbiskolnának, és épp nem állna mellettük senki, hogy a szakadt egérkábelekből mesteri munkával elkészített korbáccsal suhintson egyet felettük (egyes esetben rájuk), tudjanak honnan puskázni. A kételkedőket biztosítjuk arról, hogy ma is lesz GameStar Aréna Live, melynek szereplői ezúttal az évek óta változatlan Gyu (heeej!), a szakálláról (és nem az énektehetségéről) elhíresült HP (hóóó!), és a nyomtatott magazin ura, a mindentudó, fügeevő Mocsy (húúú!). Kérdéseiteket "KÉRDÉS" szócskával ellátva tegyétek fel, mert ha csak szimpla kérdőjellel jelölnétek az érdeklődésetek kifejezésének okán legépelt mondatot, kollégáink és adatfeldolgozó makijaink elképzelhető, hogy elsiklanának felette. A múlt heti adás alább díszeleg, ahhoz, hogy a műsort követni tudjátok, a videó alatt találtok instrukciókat.

Az adást a szokásos aloldalunkon keresztül kisérhetitek figyelemmel, ha okostelefonról vagy táblagépről szeretnétek nézni minket, azt ezen a linken keresztül tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)