Hirdetés

[Vége] GameStar Aréna Live - Kérdezzetek!

|

A fotelek a helyükön, a kamerák és a lámpák beállítva, az asztal teli GameStarral: három és fél óra múlva GameStar Aréna Live!

Hirdetés

Készítsétek be az üdítőt és a pattogatott kukoricát, menjetek el a mosdóba, állítsátok be a monitor fényerejét, a hangfalakat és a fülhallgatót (kinek mi, ugye), és ha ezzel mind megvagytok, pötyögjetek valami kérdést ezen cikk kommentjei közé, hogy Gyu, EndreMan és a harmadik személy (akit egyelőre nevezzünk mondjuk Ottokárnak) tudjon mire válaszolni a délután négykor kezdődő GameStar Aréna Live-ban! Kérdéseiteket lássátok el a "KÉRDÉS" szóval, hogy könnyebben lehessen azokat észrevenni. Mivel szeretünk nosztalgiázni és szeretnénk, ha ti is szeretnétek, tekintsétek meg a január huszonnegyedikei, szeretetteljes adást, szeretettel.

Az adást a szokásos aloldalunkon keresztül kisérhetitek figyelemmel, ha okostelefonról vagy táblagépről szeretnétek nézni minket, azt ezen a linken keresztül tehetitek meg. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)