Hirdetés

[Vége] GameStar Aréna Live - kérdezzetek!

|

Az Aréna megszokott arcai a stúdió állandó berendezései szinte, így most ezen a héten is várnak titeket.

Hirdetés

Ez a téli nap nem hiányzott senkinek, de azért van, ami felvidítja az embert, főleg, ha szereti a GameStart. Egyrészt ma jelent meg a 2013/03-as GameStar magazin, másrészt most is lesz élő Aréna műsor a GSTV műsorán.

A Gyu, HP és Daev trió fittyet hány a környezeti elemekre és ma ismét megtartják a hagyománnyá vált GameStar Aréna Live-ot. Ismét arra kérünk titeket, hogy kérdéseiteket a "KÉRDÉS" szócskával ellátva tegyétek fel, egyébként könnyen megeshet, hogy soha nem találkozhattok a válasszal (amúgy is persze, amennyit ezek dumálnak).

Az adást a szokásos aloldalunkon keresztül követhetitek, ha pedig okostelefonról vagy táblagépről szeretnétek nézni minket, azt ezen a linken keresztül tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)