Hirdetés

[Vége] GameStar Aréna Live - kérdezzetek!

|

A múlt héten elmaradt adás után újra összeülünk a stúdióban, hogy válaszoljunk a kérdéseitekre. Aréna Live délután négytől, kommentek között kérdezzetek.

Hirdetés

Végre megint lesz Aréna Live, miután tegnap egy rendkívüli Late Night Live Aréna szórakoztatta a kedves egybegyülteket. 

Most Gyu és HP ül be a stúdióba dálután 16 órától, és lehet, hogy még valaki más is, de erről egyelőre megy a vita a szerkesztőségben. Valaki lesz. Lehet kérdezni a most készülő GameStarról, Duncan látogatásáról a Battlefield 4 bemutatóján, a Hype lányokról, az élet nagy kérdéseiről, Raszkolnyikov morális katarzisának körülményeiről, a világ kényes egyensúlyáról, a sarkvidéken honos lemmingekről, vagy amiről akartok.

Az adást itt kísérhetitek figyelemmel, de ha okostelefonról vagy éppen táblagépről szeretnétek minket nézni, akkor ide kattinva tehetitek mindezt. Jó szórakozást, várjuk a kérdéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)